facebbok_2 retro twitter retro le-saint-andre-980px facebbok_2 retro

 hem

Le Saint André Chambre d'Hôtes hittar ni i hjärtat av Languedoc-Roussillon i den pittoreska vinproducerande byn Autignac. Vi finns 20 km norr om Béziers, cirka 2 km från den stora genomfartsleden D909 som leder norrut mot Bedarieux.

 

Hos oss finner ni en hjärtlig och välkomnande atmosfär mitt i ett underbart landskap fyllt av vinodlingar. Languedoc har verkligen det mesta av det bästa: Närheten till Medelhavet i söder och bergen i norr. Vare sig ni vill bada eller ha en aktiv semester med vandring, cykling, kanoting, klättring, geocaching med mera så hittar ni det här i södra Frankrike.

 

Le Saint André ägs och drivs av svenskar sedan 29 juli 2016, men har en etablerad historia som bed & breakfast sedan flera år tillbaka.

 

Vi profilerar oss som en cykelvänlig bed & breakfast vilket innebär att vi välkomnar cykelturister som vill cykla runt bland vingårdarna i området eller träna på sin racercykel. Via oss kan ni dessutom hyra toppmoderna racercyklar och till och med få heltäckande assistans, coachning och följebil på vägen. Känn er som ett proffs! Vi kan skräddarsy er cykling oavsett om ni bara vill cykla mellan vingårdarna eller om ni vill komma i form inför Vätternrundan eller andra typer av cykelutmaningar.

 

Vi vill också påminna er om att vi välkomnar våra fyrfota vänner! Extra kostnad per natt är 10 Euro.

Alastair Sawdays Logo White Text 300dpi secret places logo brittiska flaggan